Ziare şi Cărţi

  Ştiut find că deviza Atelierului de bere este ,, Locul unde se mănâncă şi se bea ca la carte”, este de înţeles că aici veţi găsi o bibliotecă bine garnisită. Ea există pentru ca unii dintre clienţi să poată afla cum e să mănânci şi să bei ,, ca la carte”, pentru ca alţii să-şi umple timpul în aşteptarea amicilor iar pentru cei din urmă să poată savura o bere sau o cafea în timp ce răsfoiesc o revistă sau o carte la alegere. 

Şi nu în ultimul rând, pentru că clienţii noştri sunt cu siguranţă cei mai inteligenţi din târgul Ieşilor. Numai un spirit fin şi aristocratic poate simţi plenitudinea gusturilor băuturilor şi a aromelor gastronomice, înconjurat de tipărituri pline de înţelepciune şi de colecţii cu vorbe de duh.

Puteţi împrumuta cărţi de la noi în condiţiile în care anunţaţi barul sau măcar pe unul dintre chelneri. Chiar dacă nu am fost suficient de prevăzători să ne trecem activitatea de împrumutat cărţi în Statutul firmei, noi, cei de la Atelierulde Bere, avem onoarea şi plăcerea de a ne servi clienţii chiar şi în acest mod.

Pe lângă ziare şi cărţi, muzică şi atmosfera, o bucătărie delicioasă şi o ofertă de băuturi care fac limbile să se dezlege iar prieteniile să se cimenteze în rapsodii cristaline de halbe ciocnite, la Atelierul de Bere este locul perfect pentru a petrece un timp minunat pentru spirit şi stomac!